O nama

Zanatsko-trgovinska radnja "Maestro" Ljiljana Nedić s.p. Doboj

Registarski broj 1061100
Datum osnivanja 06.05.2022.
Sjedište ulica i broj Jug Bogdana "b"lamela 4
Mjesto Doboj
JIB 4512342430002

Maestro Ljiljana Torte i Kolači je mala porodična poslastičarnica koja za vas priprema ukusne i zanimljive torte i kolače kao i slana predjela. Uvijek svježi sastojci i ljubav utkana u proizvodnju poslastica, garancija su fantastičnih kolača i torti. Poslastičarnica se nalazi u Doboju (Jug Bogddana 49), a svoje goste dočekuje zavodljivim mirisima i još boljim okusima. Trebate li ukusan kolač ili tortu – svakako pogledajte našu ponudu. Zbog vlastitih tradicionalnih receptura, Maestro-Ljiljana Torte i Kolači proizvode i usluge korisnici svrstavaju u proizvode visokog povjerenja i rado im poklanjaju svoju vjernost. Inovacije u razvoju novih ukusa sa spojem tradicije dio su Maestro. poslovnog usmjerenja. 

NAŠA MISIJA
Uživajući višegodišnje povjerenje zajednice od osnivanja 2005. godine, pa sve do danas, naša misija ostaje nepromijenjena u nastojanju stalnog povećanja kvalitete proizvoda i širine asortimana nastojimo zadovoljiti istančane potrebe naših kupaca za kvalitetnim proizvodima i uslugama. Naša misija je Vaše zadovoljstvo, kreirajući proizvode koje svojom savršenošću usrećuju, obogaćuju i osvajaju Vas i Vaše bližnje.

NAŠA VIZIJA
Koristeći iskustvo i znanje naših djelatnika i tehnologa te stalnim ulaganjem u kvalitetu, kompetentnost i inovativnost postati prepoznati partner na regionalnom tržištu u području pružanja usluga. Maestro-Ljiljana Torte i Kolači  vidimokao uspješan porodični posao koja je svojom bogatom ponudom uvijek korak ispred drugih, spremna zadržati konkurentsku prednost u regiji i osvojiti nova tržišta i na taj način ostvarivati zajedničke ciljeve svojih djelatnika, vjernih i zadovoljnih potrošača, poslovnih partnera, kao i šire zajednice.

Naš tim

Ljiljana Nedić

Vlasnik i glavni majstor

Proces naručivanja

U samo 3 jednostavna koraka do vaše prve Maestro torte. Proces naručivanja se sastoji od tri koraka u kojima treba da odaberete ukus torte koju želite, sledi odabir tipa torte (da li je to mladnačka torta, rođendanska torta ili torta za neku drugu priliku). Poslednji korak je naručivanje putem kontakt forme na našem sajtu, telefonom ili direktnim dolaskom u našu poslastičarnicu. Mogućnost odabira posebnog izgleda torte.

Odabir Ukusa

U ponudi imamo širok asortiman različitih ukusa torti. Na vama je da odabere ukus torte koju želite.

Odabir izgleda

Nakon što ste izabrali željeni ukus torte, na redu je odabir samog dizajna i izgleda torte.

Naručivanje

Sada kada ste se odlučili za ukus i izgled torte sledi naručivanje.

Naručivanje naših proizvoda možete izvršiti putem telefona +387 66 600 160 ili direktno dolaskom u poslastičarnicu koja se nalazi na adresi Jug Bogdana 49, Zanatski Centar, Doboj